Boeken

Ons chalet is per week te huur gedurende het hele jaar. De prijzen variëren van € 500,- in het zomerseizoen en vanaf € 800,- in het winterseizoen. Voor meer informatie over prijzen en data wanneer ons chalet nog beschikbaar is, kunt u contact met ons opnemen. De aankomst is op een zaterdag na 15:00 en vertrek zaterdag voor 10:00.

Reservering zijn na telefonisch overleg en na aanbetaling van 1/3 van de huur definitief. Betaling van saldo huur en borg 2 maanden voor vertrek. De huur prijs is inclusief water- en energiekosten en bedlinnen. In de genoemde huur prijs is niet inbegrepen de borg en toeristenbelasting. De borg is € 200,00 en deze wordt binnen 1 maand na einde huurperiode terugbetaald indien alles volgens afspraak verlopen is.

Het schoonmaken van ons chalet bij vertrek is verplicht en dit zit niet bij de prijs inbegrepen (Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig). Als u dit liever laat doen, dan kan dit tegen betaling. Het huis dient achter gelaten te worden in die staat dat een volgende huurder zich er welkom voelt. Handdoeken en theedoeken zelf meenemen, linnengoed aanwezig. Babybedje, kinderstoel en box op aanvraag aanwezig.

Wanneer u tijdens u verblijf vragen heeft omtrent het huis, dan kan u deze stellen aan Fabienne.